Idei cadouri Idei evenimente Marturii

Idei de marturii pentru botez – Afla care sunt cele mai potrivite marturii pentru botezul copilului

cover idei marturii

Este normal ca în momentul în care devii părinte, să vrei să pregătești pas cu pas un botez de neuitat. Ca să te asiguri că petrecerea este de nota 10, trebuie să ții cont de toate detaliile și să pui accent pe fiecare element în parte. 

De aceea, este obligatoriu să nu alegi la întâmplare mărturiile pentru botez, ci să fii atent la detalii, fiindcă au un rol foarte important. Astfel, orientează-te spre cele mai frumoase mărturii, care să fie apreciate de către fiecare invitat în parte. 

 

1. Idei de marturii pentru botez – Marturii clasice, spre care toata lumea isi indreapta atentia 

1. idei de marturii

Petrecerea de botez a celui mic trebuie să fie una extraordinară, la care toată lumea să se distreze și să se simtă minunat. De aceea, nu trebuie să scapi din vedere niciun detaliu, pentru ca întregul botez să fie de neuitat. Prin urmare, trebuie, ca la finalul petrecerii, să oferi fiecărei familii invitate, în parte, câte o mărturie, care să marcheze evenimentul. 

Există câteva tipuri de mărturii pentru botez, luate în considerare de către majoritatea părinților. Acestea se găsesc foarte ușor pe piață, au prețuri accesibile și sunt tipice pentru acest tip de petreceri. 

Acestea sunt:

  • Borcan cu miere

Multe persoane aleg să ofere un borcan cu miere de înaltă calitate. Aceasta este o mărturie comună, care se regăsește adesea la astfel de petreceri, motiv pentru care reprezintă o idee de luat în considerare. În cazul în care îți dorești să fii cât mai original și să impresionezi cu ajutorul mărturiei, poți să te îndrepți spre una personalizată. 

 

  • Semne de carte metalice

Cei care nu aleg miere pentru botezul copilului se orientează către semne de carte metalice. Există pe piață foarte multe modele, motiv pentru care nu trebuie să te îngrijorezi că nu-l vei găsi pe cel potrivit. Este o mărturie simplă, dar cochetă și utilă, cu care nu poți să dai greș. 

 

  • Sticluțe cu bomboane

De cele mai multe ori, la botezuri, se oferă sticluțe cu bomboane drept mărturie. În cazul în care recurgi și tu la această variantă, este de preferat ca dulciurile din interior să fie cât mai gustoase, de înaltă calitate. Este o mărturie clasică, care este adesea luată în vedere de către părinți și cu care nu poți da greș. 

 

2. Idei de marturii pentru botez handmade, personalizate – Marturii unicat, care completeaza perfect o petrecere de nota 10 

2. idei de marturii pentru botez handmade

 

Dacă îți dorești ca mărturia de botez să fie cât mai creativă și frumoasă, îndreaptă-ți atenția spre modele unice, ieșite din tipare. Astfel, dacă vrei să organizezi un botez memorabil, trebuie să te concentrezi asupra mărturiilor handmade. Acestea pot completa în mod ideal o petrecere cu o tematică originală.

Poți alege dintre:

  • Lumânare

2. lumanare

Dacă vrei o mărturie utilă, practică, atunci poți să te orientezi spre o lumânare. În cazul în care îți dorești ca aceasta să nu fie o simplă lumânare, astfel încât mărturia să nu fie una plictisitoare, poți să alegi un model într-un recipient rafinat și elegant.

Este de preferat să alegi o lumânare parfumată, cu un miros plăcut, care să-i încânte și pe cei mai pretențioși. Poți să alegi mărturii lumânări cu aromă de fructe, de exemplu sau cu mirosuri specifice unui anumit sezon – scorțișoară, brad, portocale, flori. De asemenea, mai poți opta pentru lumânări decorative sau pentru lumânări parfumate handmade

2. idei de marturii botez handmade 2

2. idei de marturii botez handmade 3

 

  • Fotografie 

Poți alege să instalezi la intrarea în restaurant o cabină pentru realizarea celor mai distractive fotografii. Ai nevoie doar de câteva măști, pălării și afișe amuzante, astfel încât fotografiile evenimentului să fie cât mai haioase. Acest tip de poze poate fi oferit drept mărturie.  În cazul în care îți dorești ca în poza pentru invitați să fie și bebelușul, poți ruga un fotograf să vă facă o fotografie la începutul petrecerii, care să fie multiplicată și oferită drept cadou invitaților. 

 

  • Breloc cu poza

Dacă te încântă ideea de a oferi mărturii cât mai originale, personalizate, atunci poți să te orientezi spre un breloc în care să inserezi o fotografie reușită a copilului. Este un tip de mărturie foarte original și creativ, care nu are cum să nu fie apreciat. 

 

Așadar, ține cont de toate ideile prezentate și alege mărturia pe care tu o consideri potrivită pentru tine și invitații tăi. Petrecere frumoasă!

 

Sursa foto: Shutterstock.com