Idei cadouri

CADOU PENTRU FEMEI – Idei de cadouri pentru fiecare femeie din viata ta

cover CADOU PENTRU FEMEI Idei de daruri pentru toate tipurile de reprezentante ale sexului feminin

Femeile sunt destul de greu de mulțumit, mai ales atunci când vine vorba de un cadou oferit la o ocazie specială. De aceea, de fiecare dată când vine momentul să dăruiești o atenție unei femei din viața ta, trebuie să alegi cu mare grijă produsul, pentru a-i fi pe plac. Dacă vrei să ai succes și să primești multe zâmbete și mulțumiri, citește în continuare articolul, pentru a te pune la curent cu cele mai inspirate cadouri, potrivite fiecarei femeie din viața ta.

1. Cadou pentru femei – Cadouri pentru ocaziile speciale din viata femeilor

 

Este normal, ca de fiecare dată când se apropie o zi specială, să încerci să-ți răsfeți mama, sora, iubita sau soția. Cadourile pentru femei trebuie să fie foarte bine alese, motiv pentru care trebuie întotdeauna să te gândești din timp ce variante ai. Astfel, dacă se apropie o dată cu o semnificație aparte, mergi în căutarea atenției potrivite, care să-i aducă o doză de bucurie și de stare de bine. 

 

  • Zi de naștere

Dacă te gândești la cel mai bun cadou pentru ziua de naștere a unei femei apropiate ție, atunci trebuie să știi că acesta poate să fie practic sau personalizat. Dacă femeia adoră atențiile care îi vin în ajutor într-un fel sau altul, atunci trebuie să alegi un dar util, iar dacă este o fire sensibilă,  care pune mare preț pe sentimente și emoții, trebuie să găsești un cadou cu o semnificație unică. 

1. cadou zi nastere

Astfel, poți să alegi să-i oferi un ceas de mână, o rochie de gală sau o pereche de pantofi noi, dacă aceasta adoră lucrurile practice, o brățară inscripționată, dacă adoră atențiile unice, originale. 

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri pentru ziua de naștere a femeii, însă poți adapta darul în funcție de necesitățile și preferințele acesteia. Cadourile pentru aniversarea femeii trebuie să fie întotdeauna alese în funcție de personalitatea și de gusturile ei.

 

  • Aniversarea relației

Dacă te pregătești să aniversezi mai mulți ani de relație sau de căsnicie, nu trebuie să lași să treacă acest moment neobservat. Gasește un cadou interesant și romantic, cu care să marchezi această dată specială. 

Astfel, poți să te orientezi spre un inel nou, poate cel pe care și-l dorește foarte mult și nu l-a primit încă. Dacă vrei ca darul pentru acest moment să nu fie unul material, atunci poți alege să-i oferi o cină romantică. Trebuie doar să cumperi câteva lumânări și un sfeșnic și să dai comandă de mâncare de la cel mai bun restaurant din oraș. Dacă știi să gătești, prepară-i felul favorit. Va fi mai mult decât încântată!

 

  • De Ziua femeii

Cadoul pentru Ziua femeii trebuie să fie cât mai elegant. Poți să alegi un colier rafinat, un set de cercei de lux sau o brățară sofisticată, pe care aceasta să o poarte la cele mai frumoase ieșiri în doi. 

Trebuie să reții că toate ideile de cadouri pentru femei de 8 martie conțin și un buchet mare de flori. Florile sunt cele care exprimă gingășie și frumusețe, așa că un aranjament floral este nelipsit într-un astfel de moment important din an. 

 

  • De Paște

Încă se mai poartă atențiile de Paște, așa că nu ar trebui să sari peste acest tip de cadou. Îi poți dărui un set de lumanari cu tematică, mai ales, dacă este mare iubitoare de amenajări interioare. Poți alege și un articol vestimentar inedit, dacă acesta adoră moda. 

De asemenea, dacă femeia își dorește foarte mult un animal de companie, acesta este un moment potrivit pentru a-i oferi în dar un prieten blănos. Cu siguranță, este unul dintre cele mai inspirate cadouri. 

 

  • De Moș Nicolae

Chiar dacă, doar copiii mai cred în Moș Nicolae, nu trebuie să ratezi un astfel de moment în care să-i aduci zâmbetul pe buze iubitei. Data de 6 decembrie reprezintă o ocazie deosebită de a-i dărui partenerei de viață un strop din copilărie, așa că gândește-te la cel mai frumos dar. 

Cadourile de Moș Nicolae pentru femei pot cuprinde un coșuleț plin cu dulciuri sau un aranjament floral cu felii de portocală confiate. Portocalele sunt fructele sezonului rece, așa că este ideal ca acestea să se regăsească printre flori. 

 

  • De Crăciun

Crăciunul reprezintă pentru marea majoritate a oamenilor cea mai frumoasă perioadă din an, motiv pentru care această sărbătoare este petrecută în fiecare an cu mare fast. Dacă sora sau mama sunt înnebunite după acest moment unic în an, atunci alege cu mare grijă cadourile. 

Poți să cumperi pentru mamă un set de lumânări tematice de Crăciun, iar pentru soră, florile Crăciunițe sau cozonaci însiropați și delicioși.

 

2. Cadou pentru femei – Atentiile potrivite in functie de varsta 

2. cadou femei buchet flori

Când vine vorba de cadouri pentru doamnele mai în vârstă, totul se schimbă. Cadourile pentru femeile trecute de prima tinerețe trebuie să fie cât mai simple și orientate în mare parte către sentimente, emoții. Iată ce cadouri poți oferi în funcție de vârstă.

 

  • Cadouri pentru femeile de 20 -30 de ani

Cadourile pentru femeile aflate la vârsta de 20-30 de ani trebuie să fie cât mai cool. La această vârstă se pune mare accent pe modă și pe aspectul fizic, așa că orientează-te spre cadouri din această zonă. 

Un cadou potrivit pentru femeile de 25 de ani, de exemplu, poate fi un parfum de calitate superioară sau un set de cosmetice blânde cu pielea. Femeile adoră momentele de răsfăț.

 

  • Cadouri pentru femeile de 40 de ani 

cadou femei planta in ghiveci

Cadourile pentru femeile de 40 de ani trebuie să fie ceva mai serioase. La această vârstă, marea majoritate a femeilor sunt căsătorite, au copii și sunt orientate către casă. Astfel, darurile pe care le oferi pot fi electrocasnice, articole pentru bucătărie și casă sau decorațiuni – seturi de lumânări parfumate, lumânări decorative, tablouri sau plante în ghiveci.

 

  • Cadouri pentru femeile de 50 de ani

Dacă mama ta a împlinit sau împlinește curând frumoasa vârstă de 50 de ani, poți să iei în calcul un produs pentru casă sau grădină. La această vârstă, cele mai multe femei se retrag în liniște în curte, între flori și plante, astfel că îi poți bucura inima cu cele mai frumoase decorațiuni.

De asemenea, cadouri inspirate pentru femeile de 50 de ani pot fi și sesiunile de masaj, tratamente cosmetice pentru întinerire și diverse produse antirid. 

2. cadou 50 ani

 

  • Cadouri pentru femeile de 60-70 de ani

Dacă vrei să-i oferi un cadou bunicii tale, poate să fie cât mai sentimental. Cadourile potrivite pentru vârsta de 60-70 de ani pot fi rame foto, albume foto, buchete impresionante de flori sau felicitări cu mesaje emoționante. 

Aceste cadouri sunt cele mai apreciate de către persoanele în vârstă, care își doresc să primească atenție și iubire din partea celor dragi. Cele mai multe femei pensionare simt că sunt uitate de către nepoți, așa că este bine, ca din când în când, să-ți surprinzi bunica cu un cadou sensibil. 

Prin urmare, fiecare vârstă are cadoul ei. Alege mereu produsele ideale în funcție de categoria de vârstă, fiindcă în felul acesta poți oferi mereu daruri potrivite, mult iubite și apreciate. 

 

3. Cadou pentru femei –  Idei de cadouri inspirate pentru femei 

 

Dacă femeia din viața ta este ușor pretențioasă și greu de mulțumit, trebuie să depui ceva mai mult efort pentru găsirea atenției ideale. Urmărește lista de mai jos și alege unul dintre produsele care consideri că i-ar putea aduce un strop de bucurie. 

 

Brățară cu inițială

Dacă femeia căreia urmează să-i oferi un cadou adoră cadourile personalizate, atunci cu siguranță, o brățară cu inițiala numelui va fi un cadou potrivit. Trebuie doar să te informezi asupra celor mai bune magazine care te pot ajuta în acest sens, astfel încât produsul final să fie unul extrem de elegant și rafinat. 

 

Aparat foto instant

În cazul în care vrei să faci un cadou unei femei tinere, trebuie să știi că poți să-i oferi un aparat foto instant, cu ajutorul căruia să imortalizeze cele mai frumoase momente din viață. Este un produs numai bun de luat în călătorii sau la petreceri, pentru a păstra vie amintirea tuturor clipelor unice. Pentru a putea oferi un astfel de produs, este foarte important ca sărbătorita să fie pasionată de fotografie. 

 

Vază cu formă abstractă

Dacă vrei să-i dăruiești mamei un cadou fără nicio ocazie, ci pur și simplu, pentru a-i mulțumi că este în viața ta, atunci poți să-i dăruiești o vază cu formă abstractă, de dimensiuni foarte mari, pe care să o așeze pe podeaua din living. O astfel de vază poate fi umplută doar cu flori artificiale sau cu floarea-soarelui naturală, fiindcă aceasta are tulpina destul de lungă. Este un cadou deosebit pentru femei, care poate fi dăruit tuturor persoanelor iubitoare de design interior și de obținerea unui confort sporit în casă. 

 

Lumanari parfumate hand-made

3. lumanari hand made 1

Un cadou inspirat, care poate fi apreciat foarte tare, îl reprezintă lumânările hand-made. Cu atât mai mult, acum că primăvara își intră în drepturi, lumânările pot fi acel strop de relaxare în zilele capricioase, alături de un film bun. Oricine apreciază un lucru lucrat cu migală, de mâini pricepute și cu suflet, astfel că un așa cadou poate fi cu adevărat folositor și iubit. Cine nu și-ar dori să simtă tot timpul miros de portocală sau scorțișoară în casă, în timp ce rulează Harry Potter? 

În concluzie, niciodată nu este imposibil să găsești un cadou potrivit, dacă ești atent la câteva detalii esențiale, care îți oferă indicii importante și niciodată nu este greu să faci pe cineva fericit. Trebuie doar să vină din suflet!

 

Sursa foto: pixabay.com, myricandles.ro