Idei cadouri Lumanari decorative

Cadou de casa noua – ce greseli sa nu faci niciodata si ce sa cumperi in schimb!

Cadou de casa noua ce greseli sa nu faci niciodata si ce sa cumperi in schimb poza cover

Orice persoană se va afla în situația de a trebui să caute un cadou pentru casă nouă, mai devreme sau mai târziu. Acesta este destul de important atunci când vizitezi pe cineva pentru prima oară și este un gest foarte apreciat. Deși este văzut ca un lucru simbolic, nu poți aduce orice îți dorești, pentru că trebuie să ții cont de gusturile și preferințele proprietarilor. 

 

 1. Cadouri de casa noua – ce sa nu cumperi niciodata 

Indiferent cât de bine cunoști persoana căreia urmează să ii faci un cadou de casă nouă, nu este indicat să oferi lucruri care ar putea să declanșeze diferite conflicte între voi sau între membrii locuinței. De exemplu, obiectele religioase trebuie scoase din această ecuație, pentru că nu știi niciodată părerea cuiva despre acest subiect. Desigur, poate fi o excepție pentru cei pe care îi cunoști și sunt pasionați de această latură spirituală. 

 

De asemenea, animalele de companie reprezintă o idee de cadou extrem de greșită. Chiar dacă știi că proprietarul este iubitor de animale sau unul dintre copiii familiei își dorea dintotdeauna să aibă un câine sau o pisică nu ar trebui să iei în considerare acest lucru. Sunt o responsabilitate imensă și nu poți știi niciodată când o persoană este pregătită și, mai ales, dacă este pregătită să și-o asume. 

 

Tot pe lista darurilor deloc inspirate se găsesc produsele de îngrijire personală, cosmeticele, piesele de îmbrăcăminte, bijuteriile și orice ține în general de lucrurile care ar trebui oferite unei persoane de ziua ei, pe când aici este vorba despre casă. Pentru un cadou inspirat ar trebui să te gândești la obiecte care sunt legate de acest aspect. Desigur, nu înseamnă că vei veni după tine cu veselă sau aparate de gătit. Orice ține de proprietar și are o legătură emoțională cu locuința este un dar perfect. 

 

 2. Idei de cadouri pentru casa noua in functie de proprietar 

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vrei să alegi cadouri potrivite de casă nouă este cine va locui în ea. Cât de bine cunoști această persoană? Ei bine, în cazul în care nu ai nici o idee, dar nici nu ai prea multe detalii despre pasiunile proaspătului proprietar, te poți orienta către daruri mai generale. Nimănui nu îi va displăcea să aibă o plantă în casă, un set de cuțite de ultimă generație, un set de băuturi alcoolice sau alte lucruri de acest gen. Astfel, te poți ghida după relația pe care o aveți. Dacă nu ești apropiat de această persoană, alege lucruri cât mai practice și mai simple.

Totuși, dacă mergi la o petrecere de casă nouă și proprietarul face parte din cercul tău de prieteni sau este o rudă apropiată, ar trebui sa te gândești la un cadou ceva mai special și cât mai personalizat. 

Un alt aspect important poate fi gradul de rudenie. Cu siguranță știi că membrii familiei se ajută între ei, iar acest lucru poate însemna daruri ceva mai substanțiale, mai importante și, totodată, mai scumpe. Dacă a venit momentul să faci un cadou de casă nouă unei rude, orientează-te către electrocasnice, piese de mobilier sau obiecte cât mai însemnate. 

De asemenea, pasiunile unei persoane sunt extrem de importante atunci când ești în căutarea unui dar. Dacă proprietarul este o persoană pasionată de design și a depus foarte mult efort în amenajarea locuinței, îi poți oferi lumânări decorative pe care să le potrivească cu ambianța din casă. Acestea vor aduce o notă de unicitate și rafinament în orice încăpere sunt poziționate. De exemplu, piesa Afrodita cu suport din ceramică este senzațională și se potrivește oricărui decor, devenind cadoul ideal pentru toți iubitorii de frumos. Are un miros floral oriental cu note de trandafir, măr, bergamotă, piersică, tuberoză, magnolie, vanilie, iasomie și mosc. De asemenea, poate fi și o idee de cadou personalizată pentru o casă nouă, deoarece, poți alege parfumul pe care să îl emane. 

lumanare decorativa rosie
Idei de cadouri pentru casa noua in functie de proprietar
Lumanare decorativa Bust Afrodita II verde
Idei de cadouri pentru casa noua in functie de proprietar

 

 2.1. Cadouri de casa noua pentru prieteni

Dacă a venit momentul să îi faci un cadou de casă nouă unei persoane din grupul tău apropiat de prieteni, acest lucru nu ar trebui să fie foarte greu. Se presupune că știi deja ce îi place și ce nu. Totuși, lipsa de inspirație poate lovi oricând, iar dacă ești într-un impas, poți lua în considerare sfaturile și ideile de mai jos!

Dacă unul dintre prietenii tăi este pasionat de natură, ar trebui să profiți de această informație și să îi achiziționezi un dar care este inspirat din acest hobby. Astfel, nu numai că nu vei putea să dai greș, ci va și aprecia enorm faptul că ai acordat atenție pasiunilor pe care le are. De exemplu, o plantă decorativă sau un terariu poate fi o idee bună. Totuși, nu este extrem de originală și posibil să se mai gândească și alte persoane la ea. O idee mult mai unică este lumânarea decorativă cu frunze. Pe lângă faptul că reprezintă și o parte mică a pasiunii lor, are și un miros special care oferă relaxare și comoditate. Parfumul este unul lemnos, cu citrice și piper negru picant, mușcate, lavandă, vanilie, iasomie și mosc. 

Lumanare decorativa Leaf
Idei de cadouri pentru casa noua in functie de proprietar

De asemenea, lumânările tip set de plante suculente în ghiveci retro sunt un decor superb pentru orice casă, iar dacă prietenul sau prietena ta iubește marea, modelul waves emană prospețimea unei adieri de briză oceanică. 

Lumanari decorative,Set Plante suculente in ghiveci,
Cadouri de casa noua pentru prieteni
Lumanare decorativa Wave albastra
Idei de cadouri pentru casa noua in functie de proprietar

 2.2. Cadouri de casa noua pentru un coleg de munca 

Atunci când vine vorba despre găsirea unui cadou de casă nouă pentru un coleg de la locul de muncă sau chiar pentru unul dintre șefii tăi, cel mai indicat este să mergi pe idei practice, care țin de decorațiuni. În cazul în care nu cunoști foarte bine gusturile unei persoane, trebuie să te gândești cât mai în general. Ce i-ar fi de folos cuiva care tocmai s-a mutat?

La partea de ornamente, poți merge pe seturi de cadouri cu lumânări. Acestea sunt foarte practice și nu există o persoană care să nu aprecieze la un moment dat parfumul lor divin. 

Set lumanari decorative
Cadouri de casa noua pentru un coleg de munca
Set lumanari decorative Caro3D
Cadouri de casa noua pentru un coleg de munca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, un cadou foarte special pe care l-ai putea face unei persoane cu o poziție mai înaltă decât a ta este lumânarea concrete. Aceasta reprezintă o combinație unică în România dintre beton și ceară lucrată într-un stil unic și special, pentru că nu există două modele la fel. Orice iubitor de frumos știe că o lumânare se poate accesoriza în orice spațiu și oferă un aer aparte oricărei încăperi. Colecția concrete este una vastă, așa că ai de unde alege lumânarea care îți spune o poveste.

 

Lumanare artizanala,decorativa,cu baza din ciment,concept unic in Romania
Cadouri de casa noua pentru un coleg de munca
Lumanare decorativa cu baza din ceramica marmorata
Cadouri de casa noua pentru un coleg de munca

 

 

 2.3. Cadouri de casă nouă pentru un cuplu 

Când un cuplu tocmai ce își cumpără o nouă locuință, această realizare este una extrem de mare, de care cei doi sunt cu siguranță mândri. De aceea, cadoul pe care tu îl vei aduce la petrece ar trebui să amplifice acest sentiment. Aici poți alege orice lucruri care au legătură cu ei, de la poze, la rame foto sau tablouri cu ei împreună. 

Practic, noua casă este o sărbătorire a relației lor, iar darurile mai personale sunt bine venite. În ceea ce privește decorațiunile, poți alege lumânări în recipiente în formă de inimă. Este un produs realizat handmade, ce conține uleiuri esențiale fără compuși chimici, doar ceară soia și ceară din palmier 100% naturale și un fitil din lemn de bambus. Poate fi o idee foarte frumoasă de care cei doi se pot bucura în intimitate. 

Set 4 inimi cu suport din ceramica marmorata
Cadouri de casa noua pentru un cuplu
Lumanare in recipient din ceramica,in forma de inima, cu fitil din bambus
Cadouri de casa noua pentru un cuplu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, modelul Yin și Yang este unul dintre cele mai populare concepte răspândite în lume, care poate face referire la noii proprietari și la modul în care se completează împreună. Ca să te asiguri că alegi un parfum inedit, poți consulta lista de arome disponibilă!

Lumanare dubla in recipient din ceramica,Yin&Yang.
Cadouri de casa noua pentru un cuplu

 

Nu în ultimul rând, dacă relația dintre voi vă permite, poți alege și cadouri haioase de casă nouă, iar o idee ca aceasta va fi cu siguranță apreciată. Pentru ea, alege lumânarea decorativă Afrodita, iar pentru el modelul Adonis. Pe lângă faptul că reprezintă daruri extrem de practice și foarte frumoase care se potrivesc oricărui stil de amenajare interioară, sunt o noutate și în ceea ce privește mirosul pe care îl emană. Au note de vârf de prune italiene, trandafir bulgăresc, șofran, iasomie, iris și rădăcină de Orris, iar baza include lemn de Papirus, chihlimbar și Vetiver. 

Lumanare decorativa Bust,neagra,Adonis
Cadouri de casa noua pentru un cuplu
Lumanare decorativa Bust,Afrodita I,aurie
Cadouri de casa noua pentru un cuplu

 

 2.4. Cadouri de casă nouă pentru familii 

Dacă tocmai ce ai fost invitat să vizitezi noua casă a unei familii, trebuie să ții cont de câteva aspecte atunci când alegi un cadou: câte persoane locuiesc, ce vârstă are copilul și, de asemenea, ce le-ar putea fi de folos. În acest fel, vei avea siguranța că nu lași pe nimeni pe dinafară. 

 

În cazul în care ești apropiat de noii proprietari, ar trebui să te gândești la câte un cadou pentru fiecare membru sau ceva de care să se poată bucura împreună, cum ar fi un joc de societate, poze și tablouri de familie sau obiecte cât mai practice. De exemplu, pentru mamă poți apela la un set de lumânări în formă de cristale. Pe lângă faptul că are un aspect extrem de rafinat și de elegant, poate fi folosit oricând simte nevoia de o mică relaxare doar pentru ea. 

Set lumanari din ceara de palmier cu efect de gheata,Cristal Stones
Cadouri de casa noua pentru familii

 

 

În ceea ce privește bărbatul familiei, poți apela la odorizante auto. Acestea sunt un cadou extrem de practic și nu ai cum să dai greș cu el. Pentru cei mici este mai bine să te orientezi către jucării sau lucruri cât mai clasice pentru băieței și fetițe, mai ales dacă nu știi ce să cumperi mai exact. 

 

 3. Ce cadouri poți duce la casă nouă și cum să le alegi 

Cadourile inedite de casă nouă se pot oferi dacă sunt alese cu mare grijă. Foarte multe persoane minimalizează importanța unui astfel de dar, însă oricine s-a mutat într-o nouă locuință știe faptul că este destul de important și că orice proprietar se așteaptă să primească ceva. În plus, această tradiție este practicată de foarte mult timp și reprezintă o formă de respect. 

 

Astfel, ar trebui să iei în calcul pasiunile unei persoane, hobby-urile pe care le are, dar și personalitatea, pentru că îți va spune foarte multe lucruri despre cum este un om în viața de zi cu zi. De exemplu, modul în care cineva se îmbracă, îți oferă un indiciu legat de plăcerea pentru lucruri moderne sau vintage. Astfel, o lumânare cu un aspect rustic, elegantă și puțin retro poate fi răspunsul la toate întrebările tale. Setul de trei lumânări oferă o dispoziție impunătoare și sofisticată care îmbină perfect stilul contemporan cu cel medieval.

 Set lumanari decorative,aspect antic
Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi

 

De asemenea, o lumânare ce este o combinație între baroc și contemporan poate impresiona cu siguranță. Are o textură de marmură, iar în ceea ce privește aroma, oricine o va aprinde se va bucura de un amestec de portocale dulci, iasomie, bergamot, lemn de santal, flori de portocal, mosc, gardenie și chihlimbar alb. Nimeni nu poate rămâne indiferent la mireasma îmbietoare a acestei lumânări. 

Lumanare decorativa cu aspect de marmura
Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi

 

Lumânările parfumate sunt o piesă de decor foarte frumoasă și potrivită pentru un cadou, mai ales că oferă un miros relaxant și plăcut. Astfel, fie că proprietarul noii case este un prieten, un coleg de la locul de muncă, o rudă apropiată sau chiar șeful tău, o astfel de alegere nu are cum să dea greș, mergând perfect cu orice stil de design interior. 

Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi
Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi
Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi. Copie
Ce cadouri poti duce la casa noua si cum sa le alegi.

 

Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou special pentru casă nouă, ia în considerare sfaturile de mai sus și nu ezita să bucuri proprietarii cu cele mai bune alegeri!

 

Surse foto: Shutterstock.com, Myricandles.ro