Decoratiuni evenimente Marturii

Idei marturii de nunta: ce sa NU alegi niciodata ca marturii pentru cununie sau nunta

idei de marturii de nunta ce sa NU alegi niciodata ca marturii pentru cununie sau nunta 1

 Să găseşti ideile potrivite de mărturii pentru nuntă poate fi puţin dificil, în special atunci când nu te poţi decide ce ţi-ar plăcea mai mult sau ce mărturii de nuntă le-ar plăcea oaspeţilor. Din fericire, există numeroase idei creative şi prietenoase pe care le poţi pune în practica fără a cheltui sume mari de bani. Totuşi, ideile de mărturii pentru nunta trebuie alese cu atenţie, atât pentru a nu mări bugetul evenimentului cu foarte mulţi bani, cât şi pentru a alege obiecte ce se pretează ocaziei şi obiceiului. Iată ce mărturii să nu alegi niciodată, dar şi ce tipuri de obiecte se potrivesc perfect pentru nunţi şi cununii:

 

1. Idei pentru mărturii de nuntă: ce să NU alegi niciodată

1 idei pentru marturii de nunta

 Deşi există multe mărturii de nuntă deosebite, există şi anumite lucruri ce nu sunt potrivite pentru a fi oferite în dar la astfel de ocazii:

  • Mărturiile foarte scumpe. Dacă alegi mărturii extrem de scumpe fără a acorda atenţie semnificaţiei lor rişti să faci o greşeală. Mărturiile nu se remarcă prin preţ, ci prin însemnătatea lor, aşa că nu alege obiecte extrem de scumpe doar pentru a epata.
  • Mărturiile ce nu poartă un mesaj. Sensul acestor obiecte oferite în dar sunt de a le aminti invitaţilor de frumosul eveniment şi de unirea celor două destine. Alege lucruri ce poartă un mesaj frumos, însemnătate şi care le vor aminti tuturor celor prezenţi de clipele frumoase petrecute alături de voi.
  • Mărturii ce se adresează doar doamnelor sau doar domnilor. Mărturiile trebuie să fie obiecte unisex de care oricine să se poată bucura, chiar şi copiii. Spre exemplu, nu opta pentru mici produse de îngrijire doar pentru doamne, dacă nu vei oferi ceva şi pentru domni. Cel mai bine este să alegi lucruri pe care oricine le poate utiliza sau care vor fi un decor frumos în orice casă.

2. Mărturii de nuntă: idei originale şi deosebite

2 marturii de nunta idei originale 2

2 marturii de nunta idei originale 3 2 marturii de nunta idei originale

Ideile de mărturii la nunta trebuie să fie atât originale, cât şi în ton cu preferinţele majorităţii invitaţilor. De aceea, atunci când le alegi gândeşte-te atât la ce se potriveşte cu tema nunţii sau cununiei tale, ce ţi-ar plăcea ţie să primeşti, dar şi ce i-ar încânta pe ceilalţi:

  • Lumânări decorative. Fie că alegi lumânări în recipiente sau lumânări cu sigiliu, astfel de obiecte sunt perfecte pentru a fi oferite ca mărturii de nuntă. Nu numai că sunt utile, deoarece se potrivesc în orice casă, dar sunt şi foarte estetice.
  • Odorizante auto. Astfel de mărturii sunt speciale, deoarece nu multe persoane le aleg. Contrar aşteptărilor, odorizantele auto pot arăta foarte bine, fiind atât utile, cât şi o alegere inspirată de decoraţiune pentru maşină. Chiar dacă nu se încadrează în ideile de mărturii nunta-botez-cununie clasice, acestea pot fi o super opţiune atunci când au un design plăcut.
  • Stilouri. Pixurile sau stilourile se pot transforma uşor în idei inedite de mărturii pentru nuntă. Optează pentru un design care să se potrivească cu tema nunţii tale şi inscripționează-le cu un mesaj la alegere.
  • Rame foto. Ramele foto pot fi realizate în numeroase forme şi modele, de aceea se potrivesc că mărturii pentru cununie ori nuntă. Poţi opta pentru rame de mici dimensiuni, din lemn, metal sau plastic, în culori diverse, cu sclipici sau modele speciale, în funcţie de tema evenimentului. În plus, acestea sunt un obiect de decor apreciat de majoritatea persoanelor, astfel îşi vor găsi cu siguranţă locul în casele invitaţilor tăi.

 

 Alegerea mărturiilor pentru nuntă nu trebuie să îţi dea prea mari bătăi de cap. Ca să îţi fie cât mai uşor, alege-le după ce ai conturat elementele principale ale evenimentului, cum ar fi aranjarea meselor, culorile folosite şi aranjamentele florale. Astfel, îţi va fi mai uşor să faci alegerea mărturiilor, deoarece vei ştii exact care se potrivesc cu decorul şi care nu. Alege obiecte cu un design special, frumos, dar care au şi o utilitate pentru oaspeţi, fie ea chiar şi decorativă. Nu uita să le inscripţionezi cu un mic mesaj special, care să le amintească de frumosul eveniment şi de iubirea voastră.

Sursa foto: Pexels.com